Kaffemøder og jobsamtale…

large

Weekend. Også som jobsøgende.

Hele ugen er gået med jagt på henholdsvis bolig og job. Jobsøgningen resulterede i en jobsamtale, som fandt sted i går. Og et muligt kaffemøde. At skrive til fremmede folk om de ikke vil drikke kaffe med én, er ganske grænseoverskridende og en uvant situation for mig. Men ikke desto mindre lykkedes det. Jeg har været flittig på Linkedin, da jeg har fået fortalt, at det er her big business finder sted. Mit netværk er derfor udvidet en del i ugens løb. Direktøren for Kopenhagen Art Instutite skrev endda og takkede mig for connection. At han så kalder mig Mia og siger jeg er velkommen til at skrive frivilligt for dem, indtil jeg finder jobbet, gør slet ikke noget. Jeg overvejer at skrive for dem.

Mht. til jobsamtale, sendte jeg en ansøgning afsted onsdag eftermiddag, blev ringet op et par timer efter og indkaldt til samtale dagen efter. Ansøgningsfristen er først søndag, så jeg må tålmodigt vente på et svar. Hvis jeg får jobbet, som er en periodeansættelse på 1 mdr., skal jeg på rundtur til de fynske og jyske gymnasier og lave kampagne for Dansk Flygtningehjælp. Det kræver muligvis en genopfriskning af mine kørselsevner, da det er meget længe siden jeg sidst har siddet bag et rat.

Om nogen timer vil jeg holde weekend, som bl.a. skal fejres med housewarming, kandidatfest og gode mennesker. Efter at have været til familiemiddag i går tog min søster, en af mine kusiner og jeg videre og drak et par øl på det hyggeligste københavnske værtshus, som var ejet af den sødeste ældre dame med hvidt hår. Det kan være jeg skal derhen igen, når mine dansefødder giver op.

Ha` en dejlig weekend!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s