“Det kræver selvtillid”

beyourself1_large

Mandag. Og en hård en af slagsen. Weekendens to fester, har sat sine spor. Men det er det værd. Havde heldigvis søndag til at lade op til ugen. Som jobsøgende, frygter man spørgsmålet “hvad laver du så?”. Et spørgsmål der er uundgåeligt, og selvfølgelig blev det også stillet i weekenden. Flere gange.

Reaktionerne på svaret, er forskellige. Nogen har ideen til, hvordan man kommer i arbejde. Andre ærgrer sig (ofte for meget) over ens situation. Men sætningen “det kræver selvtillid” , satte sig fast. Det kræver nemlig selvtillid, at blive ved. Ved med at tro på, at det er arbejdsgiverne der går glip af noget, når de ikke får øje på dig. Heldigvis er jeg udstyret med en o.k. robust selvtillid og tror på mine egne evner. Men det kræver det også. “Det kræver selvtillid”, at være jobsøgende.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s