Søndag

Så gik 2. uge og der er nu kun 3. uger tilbage til jeg endnu engang er jobsøgende (men den tid, den sorg). Lige nu fokuserer jeg stadig på nuet og på at nyde succesen.

Denne uge har i den grad handlet om mennesker og forhold dem og os i mellem. Forhold til folk man først er ved at kende, og hvis kompetencer og udfordringer bliver tydeligere dag for dag. Forhold til dem jeg har savnet og forsømt, da jeg for over 2 år siden valgte Kbh. Forhold til mig selv og forhold til min familie. Ugen er gået omend stærkere end forrige uge, og i dag – søndag, er søndag hvor det er tid til at koble fra og lade op. Så den blev brugt med søster, “svoger” og hans to børn på loppemarked, cafebesøg og sofahygge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under klatringen blev ikke blot mine egne, men også mine elevers udfordringer og styrker tydeliggjort. IMG_0129

Det forsømte indhentes med god mad, lambrusco, udsigt og savnet veninde.

IMG_0131

forkælelse…IMG_0133

Plejer forholdet til mig selv på bedste vis (takket være søde mennesker, der inviterer til welnessdag)…

Advertisement

2 Comments

  1. Jeg arbejder på integrationsnets sommerskole med ungeholdet (16-24 år), hvor min kollega og jeg har til opgave at lære dem lidt om dansk kultur, herunder dansk sprog. Vi tager dem med på en masse ture, så de også får mulighed for at udnytte de muligheder, som er i Århus bl.a. klatring.

   Vi har en hjemmeside (som jeg adminstrere). https://www.facebook.com/IntegrationsnetsSommerskole
   Der ligger billeder af ture og projekter.

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s