En tanke til dem, hvor begivenheder har sat tiden i stå

tumblr_static_tumblr_static_5hernwc3sy4oows4go0gkowc4_640

En tid der er langsom, men ikke gået i stå. Verden bevæger sig, udenom, indenom eller rundtom os. Begivenheder der former tiden eller tiden der former begivenheder. Uforstående overfor, hvordan tiden kan fortsætte for andre, men gå i stå for mig. Uforstående overfor, hvordan tiden kan fortsætte for mig, men gå i stå for dig. Vi rammes alle. Eller vi kender nogle der rammes. Sygdom, mord, selvmord, katastrofer, krig. Alt efter hvornår og hvor vi befinder os, så er der begivenheder der definerer tiden og hvordan vores liv leves. Tiden den fortsætter, selvom vi går i stå. Søndag og solskin og skyr på en langsom dag, men ikke en dag der er gået i stå. I dag bevæger jeg mig langsomt indenom, tænker på dem der bevæger sig rundtom eller udenom. Dem, hvor tiden er gået i stå, som ikke forstår, hvordan vi andre kan fortsætte.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s