Om fortællinger og om at se…

103d8yg

At være forelsket og få øje på alt. At være i sorg og se intet. Historier der stadig bliver fortalt, personer der stadig fortæller. At passere en mand, en kvinde, et barn på gaden. En historie, der endnu ikke er fortalt. Historier der flettes sammen. Din fortælling bliver til min fortælling og omvendt. At digte videre på en fortælling, der er færdig. At forsøge at genfortælle jeres historie for at få den til at virke. At føle sig som en succes, fordi man er i stand til at forlade ham eller hende, når det ikke virker. At føle sig som en fiasko, når man ser, han eller hun er i stand til at få det til at virke i en anden fortælling. At genfortælle jeres historie og få den til at virke. At forsøge at planlægge, hvad der ikke kan planlægges. At glemme et navn på en kollega eller en ven, men huske en fjern bekendt. At komme til at støde ind i et menneske i bussen. At komme til at røre eller række ud. At komme til at forveksle den fremmede med en du holder af. At digte videre på en fortælling, der ikke er begyndt. At tro din historie fortælles som min. Din historie er så stor den fylder rummet. Min så lille, den kun fylder mig. At tro at jeg kender dig, når jeg knapnok kender mig selv.

 

 

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s