At forpligte sig til det uforpligtende

large

En ting livet som jobsøgende giver, er muligheden for at reflektere over de værdier, man finder mest betydningsfulde i sit liv. Hvilken hverdag drømmer man om?
Som jeg tidligere har gjort rede for, har jeg nemmere ved at pege på, hvad jeg ikke vil i forhold til hvad jeg vil.
Jeg vil ikke låse mig fast til en bil, et hus, et job, et forhold. Jeg vil bibeholde min frihed, uanset hvad. Jeg har travlt med at kæmpe for denne frihed, faktisk så travlt at det uforpligtende til tider bliver en forpligtelse. Jeg forpligter mig til det uforpligtende. Jeg kæmper min sag for at overbevise mine omgivelser om, jeg har det godt alene, at jeg nok skal finde en vej – min vej. Til tider standser jeg op og tænker, ”er det her sandheden”. Har jeg det godt alene? Og er jeg virkelig overbevist om, jeg finder vejen inden jeg brænder ud?
Og ja, jeg er overbevist. Jeg har det fint alene, hvilket ikke skal misforstås. Jeg kan dele min hverdag med én, hvis eller når han dukker op. Og jeg er overbevist om, jeg nok skal finde min vej, hvorfor ellers gå alle de skridt? Der er sikkert et par omveje inden vejen bliver min vej. Det uforpligtende skal ikke forstås som, man ikke kan forpligte sig til noget eller nogen. Det skal forstås som en frygt for at gå i stå. Jeg betaler prisen for at forpligte mig til det uforpligtende. Og det er et aktivt valg, min vej, mit valg.

Mht. til jobbet i Barcelona, fik jeg rigtig god respons på min ansøgning, faktisk så god at jeg røg videre og blev bedt om at skrive to tekster. Desværre gik jeg ikke videre derfra, men tabte mit år i Barcelona til én der var bedre end jeg.

I forhold til kunstneren fra Berlin, er han nu tilføjet på Facebook. Jeg ved ikke hvorvidt jeg stadig er muse eller ej – herfra Danmark. Har intet hørt, uanset, var det en spøjs oplevelse at tage med sig.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s