Om at blive overhalet indenom. Og om at glæde sig over andre og med andre….

thumb

Da jeg for nogen uger siden var i Aarhus, cyklede jeg forbi Aarhus Kunsthal for at aflevere en personlig ansøgning. Jeg havde en god oplevelse med det. Og det undrede mig derfor at jeg intet hørte. Indtil for nylig, hvor jeg snakker med min veninde. Hun fortæller mig, at jobbene er blevet besat til nogen som i forvejen er en del af Aarhus Kunsthal. Suk. Hvad stiller man op mod det? Endnu engang er man overhalet indenom. Jobbet som assistent hos den seje kvinde med det seje radioprogram blev desværre heller ikke mit. Men som min konsulent sagde –  ”det er godt at se, du ikke har mistet modet”. Jeg har ikke mistet modet. Jeg bliver ved indtil det lykkedes!

Heldigvis er jeg ikke alene om at tro på det. I onsdags modtog jeg atter en mail i min FB indbakke fra en bekendt, som havde en ven med en ledig stilling. Desværre var stillingen for teknisk til mine kompetencer (læs meget specifikke programmer man skulle mestre). Men jeg bliver glad over at modtage mailen. Glad over, at han husker mig, når han læser sådan et opslag. I dag modtag jeg så en mail fra min venindes kæreste, som havde set opslag fra et magsin, som søgte frivillige anmeldere til film. Spændene, bestemt.

Men jeg glædes ikke kun på mine vegne. Jeg glædes over min veninde som er nyforelsket, Jeg glædes over en anden veninde, som har været til samtale. Selvom hun ikke fik jobbet, gav hun dem baghjul. Valget stod mellem hende og én anden – det er sgu da sejt. Jeg glædes over mine venner, som har fået en lille velskabt dreng. Jeg glædes over besked fra Grønland, hvor min veninde og hendes kæreste befinder sig. Jeg glædes over, at kæresten (den selvsamme som jeg omtaler overstående) har smuglet en ring med og været på frierfødder.  Så godt gået! Jeg glæder mig til de kommer hjem, så de kan få et kæmpe knus! (Grønland er langt væk, når man modtager sådan en nyhed).

Selvom et job og en garanti på lejlighed ville gøre alting lettere, så glædes jeg på- og med andre i stedet for at være skuffet på mine egne vegne. Og så glædes jeg også over sommeren tilsyneladende lader til at vare uendelig i år….efteråret er så meget mere kærkomment.

7-9-13 – føler du dig ikke heldig, så glæd dig over andres held!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s