#CPH ART//ART FAIR CPH

1270142_10152129852579256_909954159_o

I weekenden var København overtaget af kunst og mennesker som elsker kunst. Der var kunstfestival. Da jeg er en af de mennesker som elsker kunsten, var jeg der selvfølgelig også; til åbningsfesten på Kunsthal Charlottenborg (billede), til den internationelle messe i forum og til chart art fair i Charlottenborg.

Fredag var der CHART ART FAIR grand opening, hvor en række dj´s spillede op fra kl. 22 og hvor bandet Vinnie Who spillede live koncert. Udstillingen åbnede op om eftermiddagen og lukkede kl. 20, så vi nåede kun festen.

Lørdag tog jeg min veninde med til den internationalle messe i forum, hvor 59 gallerier fra nær og fjern var repræsenteret. Det siger sig selv, at man ikke kan rumme kunst fra 59 gallerier på én dag. Ens sanser bliver alt for mættede. Derfor koncentrede vi os om det kunst vi synes var mest interessant. Heldigvis var vi enige.  Bl.a. var vi enige om at kunstneren Peter Max- Jakobsen, som laver grafik og litografi havde et interesant udtryk. Henriette Hagelskjær er også en kunstner jeg vil holde øje med fremover. Og så har jeg fundet et visitkort på Black Square Gallery i Miami i min taske…

Om aftenen lagde jeg kunsten på hylden og spiste med ti skønne piger på tapasfabrikken. Bagefter drak vi drinks og dansede til vi ikke kunne mere.

Søndag tog jeg cyklen til nyhavn, hvor Charlottenborg havde 18 gallerier udstillede. Udstillingen fokuserede på moderne samtidskunst fra de nordiske lande. Fem københavnske gallerier  – Galleri Susanne Ottesen, Galleri Bo Bjerggaard, Andersen’s Contemporary, V1 Gallery and David Risley Gallery havde været kuratorer på udstillingen. Jeg havde virkelig høje forventninger, derfor var det nok også uundgåeligt at jeg blev skuffet. Der var lidt for langt mellem de virkelig gode værker. Eftersom det var de mest kompetente mennesker der stod bag, havde jeg forventet en udstilling hvor samtlige værker var særlige. Det var de ikke, men der var bestemt god kunst. Og så scorede jeg mig fem gratis plakater…

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s