Jeg er, hvad jeg gør, eller jeg er, hvem jeg er?

large

På min Linkedin er jeg medlem af gruppen Jobsøgende Akademikere, og den anden dag dukkede der et link op der fangede min opmærksomhed. Overskriften “Se muligheder i dine identiteter”, er sigende for en arbejdsløs akademiker som jeg selv. Ja nok bare en arbejdsløs i virkeligheden. For det sker, at når ens hverdag ikke er omkredset en bestemt funktion dvs. et job, et studie etc., så føler man sig identitetsløs og man har svært ved at forklare andre, hvad man er. Men kan det virkelig passe, at man kun har en identitet og at denne identitet er dit erhverv eller dit job? Fandeme nej! Jeg er ikke hvad jeg gør, jeg er hvad jeg er. Mit (kommende) job er bare en af de mange identiteter, som er med til at forme mig som individ. Så her er en opfordring til alle, undlad at starte næste samtale med “hvad laver du?” (underforstået hvori består dit arbejde).

Advertisement

2 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s