Spontane handlinger // ny by, nyt job

tumblr_mi922sh3hU1rjxv1io1_500_large

Så skete det endelig. Der kom hul igennem. Jeg lykkedes med en projektansættelse på sommerskole ved Integrationsnet (en del af Dansk Flygtningehjælp). Min mor, som arbejder der, skulle vise sig at være det led der forbandt.

Ansættelsen er 5 uger og har vendt op og ned på alting. Sommeferien i sommerhus blev droppet og jeg pakkede i stedet tasken, for 5 uger i Århus. Min glæde ved jobbet er selvfølgelig eksisterende, men det er gået stærkt. Rigtig stærkt. Og jeg ville lyve, hvis jeg ikke påstod at mit hoved pt. er et stor kaos. Jeg blev nødt til at handle meget spontant, hvilket falder mig meget naturligt. Men jeg er også klar over, at spontane handlinger medfører reaktioner efterfølgende. Hvad er det jeg siger ja til, og hvad er det jeg siger nej til?

Jeg er spændt på de næste 5 uger. Og kan kun tage én dag af gangen. Hallo til Århus, nyt job og gamle venskaber. På gensyn til København og folk jeg holder af og har efterladt.

Jeg glæder mig til at fortælle lidt om livet som -“ikke ledig” (hurra!).

Advertisement

2 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s