Man har jo lov at håbe…

537007_328732933904686_251402912_n_large

Håbe, det gør jeg stadig. Men når man får afslag på ulønnede, frivillige stillinger med begrundelse, at tiden ikke er til at finde en opgave fordi de har alt, alt for travlt, så forsvinder håbet en smule. Og udsigten til et betalt job, som man har brugt mange år (5!) på at kæmpe sig rettigheden til, den bliver gradvist mindre. Men jeg sluger en flaske af dette (se overstående billede), og bevare håbet. I junglen af praktik, løntilskud, tidsbegrænsede stillinger og akutjob må det da lykkedes….

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s