Sårbar situation

ea4ec8cbafd262e180ac8db58d1f5af7

Måske er jeg for følsom til kærligheden. Jeg er altid den, der elsker mest. Møder du mig, vil du få øje på en kvinde, der ser med sine følelser. Ser, hvordan jeg kan komme til at holde af, måske endda elske dig, indtil du forlader mig. Du fortæller mig, jeg skal være rationel og at vi ikke har en fremtid sammen.

Jeg lytter til dine ord. Måske giver de mening. Men du giver mere mening end de ord, du siger. For jeg mærker dig, ikke ordene. Det smil, der afslører, at vi har en historie sammen. Kender hinanden. Det blik, der afslører, vi holder af hinanden, måske endda elsker. Det er farligt. Jeg befinder mig i en sårbar situation.

Men vi har ikke en fremtid sammen. Fornuften forsøger at nå mig, men følelserne spænder ben. Sådan har det altid været. Du er logisk, intelligent, rationel. Jeg er følsom, sårbar og intuitiv. Min styke er min svaghed. Jeg har misundt dem, der målrettet følger en vej. Jeg har altid beundret dig for at være logisk.

Du spørger mig, hvad jeg vil. Hvordan min fremtid ser ud. Fortæller, du ikke vil stå i vejen. Jeg har ingen svar. De ord, der er brug for at blive sagt, forlader ikke mine læber. Fordi, jeg ved ikke, hvordan min fremtid ser ud. Jeg kender ikke svaret.

Det eneste jeg ved, er, hvordan det smil og det blik, vi sender hinanden, er ægte. Det er lige nu og her. Jeg befinder mig i en sårbar situation. Siger til mig selv, jeg ikke skal lade følelserne vinde over fornuften. Men følelserne dominerer igen og igen og igen.

Jeg er kvinden, du møder, som ser med sine følelser. Kvinden, du kiggede lidt for længe på og sendte et smil, som hun har svært ved at glemme. Jeg er kvinden, der elsker (for meget?). Jeg befinder mig i en sårbar situation.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s