Jobsøgning på standby

illustration-10-perfekt-696x1055Weekend gælder også som jobsøgende. Derfor var lørdagen afsat til fødselsdagshygge, og jobsøgningen var sat midlertidigt på standby. Rødvin, dans og dejligt selskab havde i stedet taget over. Skønt! Jeg havde købt et billede fra kunstneren My Buemann, hvis naive streger og filosofiske sætninger, skabte glæde hos fødselaren. Billedet var købt hos CMYK Kld. i Jægersborgsgade. Et af mine absolut favorit steder, når der skal kigges og handles kunst.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s